امتیاز :
 تعداد امتیاز ها - 0
 تعداد بازدید - 2219

 خورش فسنجان را با هویج امتحان کنید

نگاه کویر از وب سایت سوران: خورش فسنجان هم از آن دسته خورش هایی است که هنگام آشپزی می توان کمی دستور پخت آن را نسبت به ذائقه تغییر داد. در این مطلب از هویج در دستور پخت فسنجان استفاده کرده ایم. امیدواریم لذت ببرید. 

 

مواد لازم:

  •  
  • گردو (چرخكرده) 250 گرم
  • پیاز (كوچك) 1 عدد
  • هویج (رنده شده) 2 عدد
  • زعفران (ساییده) نصف قاشق چایخوری
  • رب انار 1 قاشق مرباخوری
  • گوشت (چرخكرده) نیم كیلو
  • آبلیمو 1 چهارم پیمانه
  • شكر 3 قاشق سوپخوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمك به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم

 

 طرز تهیه خورش فسنجان با هویج


طرز تهیه:


1-ابتدا پیاز را به صورت ریز رنده میزنیم و داخل ظرف روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن كاملا تبخیر شود سپس كمی روغن اضافه میكنیم و آن را خوب سرخ میكنیم حالا گردو را به آن اضافه كرده و تفت میدهیم و پس از مدتی هویج های ریز و رنده شده را به آن اضافه كرده و باز هم تفت میدهیم.

 

2- 4پیمانه آب به خورش اضافه میكنیم و پس از حوش آمدن شعله را ملایم میكنیم تا غذا بپزد.رب انار را با مقداری روغن تفت میدهیم و زعفران و ادویه را به آن اضافه میكنیم و اجازه میدهیم خورش كمی جا بیفتد.

 

3-آبلیمو و شكر را كاملا با هم حل میكنیم و آن را به خورش اضافه میكنیم.گوشت چرخكرده را خوب ورز میدهیم و به آن كمی نمك و فلفل میزنیم و آن را به صورت توپ های كوچك در آورده و در روغن بسیار داغ سرخ میكنیم و در 15دقیقه پایانی پخت به غذا اضافه میكنیم.

نكات:


1-میزان ترشی یا شیرینی این خورش بستگی به ذائقه شما دارد.


2-میتوانید به جای رب انار از رب گوجه فرنگی یا رب آلوچه هم استفاده كنید.


3-اگر دوست دارید به خورش مرغ اضافه كنید و گوشت را حذف كنید.


4-تا حد ممكن از روغن برای سرخ كردن كم استفاده كنید چون این خورش به ذاته چرب است!

منبع خبر :  نگاه کویر
کد خبر :  

نظرات



ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما نمایش داده نمی شود. فیلدهای ضروری با * مشخص شده اند. *

اخبار مرتبط

شبکه های اجتماعی
شماره های تماس
  • تلفن : 03136622123
  • موبایل : 09133147435
  • موبایل : 09133658705
دفتر مرکزی
  • آدرس : اصفهان . چهارراه نظر . خیابان میر
  • بعد از پل شیخ صدوق . روبروی دبستان شهید احسانی
  • بن بست ایمانی . پلاک 41