امتیاز :
 تعداد امتیاز ها - 5
 تعداد بازدید - 2390

 نان سفید عامل اصلی بیماری های متابولیک/  40 درصد مردم اصفهان مطالبه گر نان کامل هستند

عضو هیئت مدیره سمن تغذیه سالم و غلات کامل گفت: در حال حاضر 40 درصد مردم اصفهان مطالبه گر و مصرف کننده نان سبوس دار  و نان کامل هستند .

موسی صالحی در گفتگو با خبرنگار باخبرباش اظهار داشت: امروزه برگرداندن نان کامل و سبوس دار ، نانی که با جوانه گندم پخت شود و دارای انواع ویتامین های گروه ب باشد، به سفره مردم یک ضرورت است.

وی با بیان اینکه مردم باید بدانند و آگاه باشند که بر سر نان  چه بلایی آمده به طوری که نانی که قوت جان بوده است امروزه عامل بیماری های متابولیک شده است، ادامه داد: نان سفیدی که بیشترین مصرف را از سوی خانوار دارد با ضعیف کردن سیستم ایمنی بدن عامل کاهش مقاومت بدنی در مقابل ویروس می شود .

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به  برگزاری کلاس های آموزشی و کنفرانس های علمی برای مردم و آگاه کردن آنها به مضرات نان و برنج سفید اشاره کرد و گفت: برگزاری  دوره های آموزشی تغذیه سالم برای عموم جامعه   یک ضرورت و حتی یک الزام است به طوری که مردم باید بدانند که مصرف نان و برنج سفید عامل اصلی چاقی، فشارخون، دیابت و کبد چرب و عامل بالا رفتن آمار مرگ و میر است.

وی با بیان اینکه امید است که با گذراندن  دوره کرونا بتوانیم دوره های آموزشی برای مردم برگزار کنیم و بگوییم که نان سفید چه آسیب ها و عوارضی بر سلامتی جسم و روان مصرف کنندگان می گذارد، اضافه کرد:  اگر در گذشته تنها نیم درصد مردم شیراز مصرف کننده نان کامل بودند امروز این امار به 15 درصد رسیده است و در اصفهان آمار 40 درصدی داریم.

صالحی از گرایش بیشتر استان ها به آموزش برای مصرف نان کامل و نان سبوس دار خبر داد و گفت: سرعت آگاهی مردم در حوزه تغذیه سالم بسیار خوب شده  است .

منبع خبر :  باخبرباش
کد خبر :  bakhabarbash-ghalriz

نظرات



ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما نمایش داده نمی شود. فیلدهای ضروری با * مشخص شده اند. *

اخبار مرتبط

شبکه های اجتماعی
شماره های تماس
  • تلفن : 03136622123
  • موبایل : 09133147435
  • موبایل : 09133658705
دفتر مرکزی
  • آدرس : اصفهان . چهارراه نظر . خیابان میر
  • بعد از پل شیخ صدوق . روبروی دبستان شهید احسانی
  • بن بست ایمانی . پلاک 41