فرهنگ و هنرفوری

آموزشیار نهضت سوادآموزی که معاون مدیرکل شد

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان گفت: در سال ۱۳۷۲، در حالی که دانش‌آموز پایه یازدهم دبیرستان بودم، به‌عنوان آموزشیار نهضت سوادآموزی در روستای کردآباد اصفهان فعالیت خود را آغاز کردم و همان زمان به‌عنوان جوان‌ترین آموزشیار استان شناخته شدم.

م
محمد رضا حسنی
۲۲ شهریور ۱۴۰۴، ۱۲:۳۵
1 دقیقه۲۹۶۰

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان گفت: در سال ۱۳۷۲، در حالی که دانش‌آموز پایه یازدهم دبیرستان بودم، به‌عنوان آموزشیار نهضت سوادآموزی در روستای کردآباد اصفهان فعالیت خود را آغاز کردم و همان زمان به‌عنوان جوان‌ترین آموزشیار استان شناخته شدم.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، جمهوری اسلامی ایران در چهار دهه گذشته توانسته است مسیر رشد و توسعه سوادآموزی را به‌خوبی طی کند و بارها از سوی یونسکو مورد تقدیر قرار گیرد؛ امروز بیش از ۹۷ درصد جامعه ایران باسواد هستند و این رقم در استان اصفهان به ۹۸/۵ درصد رسیده است.در حال حاضر سازمان نهضت سوادآموزی با عنوان جدید «نهضت سوادآموزی و آموزش همگانی» به فعالیت خود ادامه می‌دهد.عباس احمدی، معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان در سال ۱۳۷۲، زمانی که دانش‌آموز پایه دوم دبیرستان بوده، به عنوان جوان‌ترین آموزشیار نهضت سوادآموزی استان شناخته می‌شود.وی در تشریح این تجربه می‌گوید: در آن سال‌ها حجم بی‌سوادی در جامعه بسیار بالا بود و نهضت سوادآموزی به اوج فعالیت خود رسیده بود؛ اداره‌کل سوادآموزی استان فراخوانی منتشر کرد که بر اساس آن، علاوه بر افراد دارای مدرک دیپلم و بالاتر، دانش‌آموزان پایه یازدهم نیز می‌توانستند در آزمون جذب آموزشیار شرکت کنند؛ من در این آزمون پذیرفته شدم و پس از گذراندن یک دوره آموزشی سه‌ماهه، از مهرماه همان سال فعالیت خود را آغاز کردم.احمدی ادامه داد: در آن زمان من دانش‌آموز دبیرستان هاتف اصفهان بودم و علاوه بر تحصیل در نوبت صبح و ظهر، عصرها از ساعت پنج تا هشت شب در منطقه جی، روستای کردآباد (که امروز به شهر ملحق شده است) به عنوان آموزشیار مشغول به تدریس شدم. مسئولیت من تدریس دوره پایانی بود که معادل پایه چهارم ابتدایی محسوب می‌شد.

با ۱۶ سال سن، عنوان جوان‌ترین آموزشیار نهضت سوادآموزی استان به من تعلق گرفت

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به ارزیابی‌های صورت‌گرفته توسط اداره‌کل سوادآموزی در همان سال افزود: در سال ۱۳۷۲ با ۱۶ سال سن، عنوان جوان‌ترین آموزشیار نهضت سوادآموزی استان به من تعلق گرفت و در همین راستا از سوی مسئولان وقت تقدیرنامه‌ای نیز دریافت کردم.وی اذعان کرد: این تجربه ارزشمند موجب شد که ارتباط من با حوزه سوادآموزی حتی پس از ورود به دانشگاه نیز ادامه یابد. در دوران دانشجویی همچنان در عرصه آموزش به بزرگسالان فعالیت داشتم و امروز نیز توفیق دارم در جایگاه معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان، همچون گذشته در خدمت مردم شریف استان باشم.احمدی در ادامه به انعقاد تفاهم‌نامه اخیر با اداره‌کل زندان‌های استان اشاره کرد و گفت: یکی از عوامل مهم در وقوع بزه و جرم، بی‌سوادی است؛ به همین منظور، تفاهم‌نامه‌ای با اداره‌کل زندان‌ها منعقد شد تا تمامی زندانیان بی‌سواد تحت پوشش نهضت سوادآموزی قرار گیرند.ت

دوین «اطلس بی‌سوادی استان»

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان همچنین از تدوین «اطلس بی‌سوادی استان» خبر داد و تصریح کرد: این طرح سه‌ساله با هدف ریشه‌کنی مطلق بی‌سوادی و افزایش مهارت سوادآموزان در شورای آموزش‌وپرورش استان به تصویب رسیده است.وی خاطرنشان کرد: براساس مصوبه اخیر وزارت آموزش‌وپرورش، آموزش‌دهندگانی که طی پنج سال گذشته حداقل یک سال به‌صورت تمام‌وقت با نهضت سوادآموزی همکاری داشته‌اند، در صورت نیاز آموزش‌وپرورش، در اولویت جذب به‌عنوان نیروهای حق‌التدریس قرار خواهند گرفت.

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان گفت: در سال ۱۳۷۲، در حالی که دانش‌آموز پایه یازدهم دبیرستان بودم، به‌عنوان آموزشیار نهضت سوادآموزی در روستای کردآباد اصفهان فعالیت خود را آغاز کردم و همان زمان به‌عنوان جوان‌ترین آموزشیار استان شناخته شدم.

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    فرهنگ و هنر

    محرم در اصفهان؛ تداوم سنتی ۱۴۰۰ ساله با حضور بیش از ۵۷۰۰ هیئت مذهبی

    اصفهان -با فرارسیدن محرم، استان اصفهان باردیگر صحنه برپایی گسترده آیین‌های عزاداری سیدالشهدا(ع) می‌شود؛آیین‌هایی که ریشه در سنتی ۱۴۰۰ساله دارد و امسال با ۵ هزار و ۷۰۰ هیئت مذهبی برپا می‌شود.

    7 روز پیش ۴۲
    فرهنگ و هنر

    برگزیدگان جشنواره داستان کوتاه «در مسیر قله» معرفی شدند

    اصفهان (ایسنا) - دبیرخانه جشنواره داستان کوتاه «در مسیر قله» با اعلام پایان فرآیند داوری آثار، اسامی برگزیدگان این رویداد ادبی را معرفی کرد؛ جشنواره‌ای که با محوریت روایت جنگ رمضان، مقاومت ملت ایران و جبهه مقاومت اسلامی و با مشارکت بیش از ۱۵۰ نویسنده از سراسر کشور برگزار شد.

    8 روز پیش ۶۲
    فرهنگ و هنر

    استاندار به بزرگ‌ترین پویش محیط زیستی اصفهان پیوست

    اصفهان - ایرنا - بزرگ‌ترین پویش محیط زیستی استان اصفهان با عنوان «خانواده سبز، ایران امن» همزمان با آخرین روز هفته محیط زیست سال ۱۴۰۵ آغاز به کار کرد و استاندار اصفهان با پیوستن به این حرکت ملی، در جلسه «میز انرژی‌های نوین» از تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی استان خواست تا به این پویش بپیوندند.

    8 روز پیش ۳۷
    فرهنگ و هنر

    اصفهان؛ سکوی پرتاب گردشگری ایران در دوران پساجنگ

    اصفهان (ایسنا) - وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: اصفهان باید در دوران پساجنگ به کانون پذیرش میلیون‌ها گردشگر از سراسر جهان تبدیل شود و خیزش جدید گردشگری ایران از این شهر آغاز خواهد شد. وی با تأکید بر جایگاه تمدنی اصفهان، توسعه زیرساخت‌های گردشگری را لازمه تحقق این هدف دانست.

    9 روز پیش ۶۰

    مهم‌ترین اخبار

    آموزشیار نهضت سوادآموزی که معاون مدیرکل شد