اخبار روز

آموزش‌وپرورش بدون احیای «مسئولیت‌پذیری» از بحران هویت عبور نمی‌کند

اصفهان- استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه مسئله اصلی نظام آموزشی، کمبود امکانات نیست، گفت: بحران امروز مدارس، بحران هویت، امید و احساس مسئولیت در نسل جدید است.

م
محمد رضا حسنی
۴ اسفند ۱۴۰۴، ۱۲:۰۰
1 دقیقه۵۲۰

اصفهان- استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه مسئله اصلی نظام آموزشی، کمبود امکانات نیست، گفت: بحران امروز مدارس، بحران هویت، امید و احساس مسئولیت در نسل جدید است.

مهدی جمالی‌نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، در حاشیه شورای آموزش و پرورش استان اصفهان اظهار کرد: امروز با نسلی روبه‌رو هستیم که نه به‌درستی مهارت‌آموزی شده و نه در ساحت تربیتی و هویتی تقویت شده است و اگر به این موضوع توجه نکنیم، با نسلی بی‌انگیزه و کم‌مسئولیت مواجه خواهیم شد.

وی با بیان اینکه بخش عمده مشکلات آموزشی ریشه در مسائل نگرشی و رفتاری دارد، افزود: مسئله آموزش‌وپرورش صرفاً مادی نیست، بلکه نیازمند سرمایه‌گذاری جدی در ساحت‌های هویتی، تربیتی و امیدآفرین است.

استاندار اصفهان، معلمان را محور اصلی هر تحول آموزشی دانست و گفت: معلمِ امیدوار و دارای هویت، موتور محرک مدرسه است و باید به جای جلسات صرفاً اداری، شبکه‌های هم‌اندیشی محتوایی برای معلمان با هدف تقویت حس تعلق، شأن معلمی و امید به آینده فعال شود.

جمالی‌نژاد با اشاره به ضرورت طراحی «مدارس مشتاق» تصریح کرد: مدرسه‌ای موفق است که دانش‌آموز در آن احساس دیده‌شدن کند، مسئولیت واقعی بپذیرد و مشارکت داوطلبانه داشته باشد؛ مدرسه نباید صرفاً محل آموزش درسی، بلکه باید کانون تربیت و هویت‌سازی باشد.

وی با تأکید بر نقش‌آفرینی دانش‌آموزان در اداره مدرسه ادامه داد: مشارکت دانش‌آموزان در تصمیم‌سازی‌ها، شوراهای اثرگذار دانش‌آموزی و تعریف مسئولیت‌های اجرایی هفتگی، می‌تواند درمان جدی بی‌هویتی در مدارس باشد.

استاندار اصفهان با بیان اینکه متوسطه اول، حلقه مغفول نظام آموزشی است، خاطرنشان کرد: بیشترین افت انگیزه و بحران هویت در این مقطع شکل می‌گیرد و لازم است برنامه‌های مسئولیت‌محور و مهارت‌محور در این دوره با جدیت بیشتری دنبال شود.

جمالی‌نژاد همچنین بر ضرورت ایجاد نظام بازخورد فعال در مدارس تأکید کرد و گفت: تصمیم‌گیری در آموزش‌وپرورش باید مبتنی بر شنیدن صدای معلمان و دانش‌آموزان باشد؛ مدرسه بدون بازخورد زنده نمی‌ماند.

وی اظهار کرد: حدود ۷۰ درصد فضای منفی مدارس، ادراکی و روانی است و با امیدآفرینی، گفت‌وگوی مستمر و مشارکت دادن دانش‌آموزان می‌توان این فضا را اصلاح کرد؛ نجات آینده آموزش‌وپرورش از مسیر زنده‌کردن حس مسئولیت و تعلق می‌گذرد.

اصفهان- استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه مسئله اصلی نظام آموزشی، کمبود امکانات نیست، گفت: بحران امروز مدارس، بحران هویت، امید و احساس مسئولیت در نسل جدید است.

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    اخبار روز

    ۳۹ دستگاه ماینر قاچاق در عملیات ضربتی پلیس مبارکه کشف شد

    اصفهان - فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه از شناسایی و توقیف ۳۹ دستگاه استخراج ارز دیجیتال (ماینر) قاچاق به ارزش ۳۹ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    محموله یک‌تنی ذغال قاچاق در نائین توقیف شد

    اصفهان- فرمانده انتظامی شهرستان نایین از شناسایی و توقیف یک دستگاه خودروی حامل بیش از یک تن ذغال قاچاق از نوع «طاق» با ارزشی بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان در محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    ظرفیت انرژی خورشیدی اصفهان تا پایان سال به ۱۰۰۰ مگاوات می‌رسد

    اصفهان- مشاور عالی استاندار اصفهان از افزایش پنج‌برابری ظرفیت انرژی خورشیدی استان خبر داد و گفت: با اجرای برنامه پنج‌ساله، اصفهان به قطب تولید انرژی‌های نوین در کشور و غرب آسیا تبدیل می‌شود.

    8 روز پیش ۷۳
    اخبار روز

    کشف بیش از ۲۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه اول سال در اردستان

    اردستان- فرمانده انتظامی اردستان از کشف بیش از ۲۵ کیلو و ۱۱۳ گرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه نخست سال جاری خبر داد.

    8 روز پیش ۶۳

    مهم‌ترین اخبار