اخبار روز

اجرای طرح غربالگری مراکز آموزشی غیردولتی در اصفهان

اصفهان – ایرنا - رییس اداره مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی آموزش‌وپرورش استان اصفهان از اجرای طرح غربالگری مراکز آموزشی غیردولتی این استان با هدف ارتقای کیفیت و استانداردسازی فرآیندهای آموزشی خبر داد.

م
محمد رضا حسنی
۲۶ آبان ۱۴۰۴، ۱۱:۲۰
1 دقیقه۲۵۰۰

اصفهان – ایرنا - رییس اداره مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی آموزش‌وپرورش استان اصفهان از اجرای طرح غربالگری مراکز آموزشی غیردولتی این استان با هدف ارتقای کیفیت و استانداردسازی فرآیندهای آموزشی خبر داد.

به گزارش ایرنا، مهدی جمالی روز دوشنبه در جمع کارشناسان اداره مدارس و مراکز غیردولتی اصفهان افزود: مراکز آموزشی غیردولتی، آموزشگاه‌های زبان‌های خارجی و مراکز علمی آزاد را شامل می‌شود.

وی اظهار داشت: در جریان اجرای این طرح، مجموعه‌ای کامل از مستندات اداری، اسناد مالی، دفاتر آمار، مجوزهای فعالیت، مستندات مربوط به آزمون‌ها و همچنین عملکرد آموزشی مراکز، تحت بررسی دقیق کارشناسان اداره‌کل قرار می‌گیرد.

رییس اداره مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی اداره‌کل آموزش‌وپرورش اصفهان افزود: کارگروه تخصصی نظارت بر مراکز غیردولتی، مسوولیت ارزیابی کیفی و تخصصی این مراکز را بر عهده دارد.

وی، با تشریح جزییات اجرای این طرح گفت: هدف ما از اجرای غربالگری، پایش جامع فعالیت مراکز آموزشی، برخورد با مراکز فاقد مجوز و ارتقای سطح کیفیت آموزشی در مراکز دارای مجوز است.

جمالی یادآور شد: این طرح، فرصتی برای توانمندسازی آموزشگاه‌ها و ساماندهی دقیق فعالیت‌های آموزشی در سطح استان است.

وی، با اشاره به اجرای گسترده این طرح در سطح استان گفت: این فرآیند با برنامه‌ریزی منسجم، همکاری کارشناسان تخصصی و تعامل سازنده با مدیران مراکز در حال پیگیری است.

رییس اداره مدارس و مراکز غیردولتی آموزش‌وپرورش استان اصفهان افزود: تلاش ما بر این است که با نظارت مؤثر، خدمات آموزشی مراکز غیردولتی به سطح مطلوب و استاندارد نزدیک‌تر شود.

وی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح، به‌عنوان یکی از برنامه‌های محوری اداره‌کل، نقش مهمی در اعتمادسازی، کیفیت بخشی و ساماندهی فعالیت‌های آموزشی غیردولتی در استان خواهد داشت.

اصفهان – ایرنا - رییس اداره مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی آموزش‌وپرورش استان اصفهان از اجرای طرح غربالگری مراکز آموزشی غیردولتی این استان با هدف ارتقای کیفیت و استانداردسازی فرآیندهای آموزشی خبر داد.

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    اخبار روز

    ۳۹ دستگاه ماینر قاچاق در عملیات ضربتی پلیس مبارکه کشف شد

    اصفهان - فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه از شناسایی و توقیف ۳۹ دستگاه استخراج ارز دیجیتال (ماینر) قاچاق به ارزش ۳۹ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    محموله یک‌تنی ذغال قاچاق در نائین توقیف شد

    اصفهان- فرمانده انتظامی شهرستان نایین از شناسایی و توقیف یک دستگاه خودروی حامل بیش از یک تن ذغال قاچاق از نوع «طاق» با ارزشی بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان در محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    ظرفیت انرژی خورشیدی اصفهان تا پایان سال به ۱۰۰۰ مگاوات می‌رسد

    اصفهان- مشاور عالی استاندار اصفهان از افزایش پنج‌برابری ظرفیت انرژی خورشیدی استان خبر داد و گفت: با اجرای برنامه پنج‌ساله، اصفهان به قطب تولید انرژی‌های نوین در کشور و غرب آسیا تبدیل می‌شود.

    8 روز پیش ۷۳
    اخبار روز

    کشف بیش از ۲۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه اول سال در اردستان

    اردستان- فرمانده انتظامی اردستان از کشف بیش از ۲۵ کیلو و ۱۱۳ گرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه نخست سال جاری خبر داد.

    8 روز پیش ۶۳

    مهم‌ترین اخبار