اخبار روزفوری

ادامه ماندگاری هوای سرد در اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: بررسی آخرین نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد تا اوایل هفته آینده جوی پایدار در اغلب نقاط استان حاکم است.

م
محمد رضا حسنی
۱۴ آبان ۱۴۰۴، ۱۰:۱۵
1 دقیقه۲۳۵۰

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: بررسی آخرین نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد تا اوایل هفته آینده جوی پایدار در اغلب نقاط استان حاکم است.

لیلا امینی با اشاره به اینکه غبار صبحگاهی و افزایش غلظت آلاینده‌ها پدیده غالب در مناطق مرکزی و پرجمعیت استان است، افزود: بر این اساس امروز در ساعات بعدازظهر با گذر موج ضعیف، وزش باد به نسبت شدید و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه روند کاهش دما امروز و فردا در اغلب نقاط استان تداوم دارد و تا پایان هفته ماندگاری هوای سرد در بیشتر مناطق انتظار می‌رود، ادامه داد: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعت امروز به ۲۱ درجه سانتی‌گراد و کمینه آن بامداد فردا به ۴ درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

وی درخصوص ثبت دمای پایین‌تر از ۳۰ درجه در ۳۳ منطقه و دمای پایین‌تر از صفر درجه در چهار شهر استان، گفت: بادرود با بیشینه دمای ۲۲ درجه و بوئین میاندشت و شاهین‌شهر و میمه با کمینه ۲ درجه سانتی‌گراد زیر صفر، گرم‌ترین و سردترین مناطق در استان هستند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: بررسی آخرین نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد تا اوایل هفته آینده جوی پایدار در اغلب نقاط استان حاکم است.

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    اخبار روز

    ۳۹ دستگاه ماینر قاچاق در عملیات ضربتی پلیس مبارکه کشف شد

    اصفهان - فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه از شناسایی و توقیف ۳۹ دستگاه استخراج ارز دیجیتال (ماینر) قاچاق به ارزش ۳۹ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    محموله یک‌تنی ذغال قاچاق در نائین توقیف شد

    اصفهان- فرمانده انتظامی شهرستان نایین از شناسایی و توقیف یک دستگاه خودروی حامل بیش از یک تن ذغال قاچاق از نوع «طاق» با ارزشی بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان در محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    ظرفیت انرژی خورشیدی اصفهان تا پایان سال به ۱۰۰۰ مگاوات می‌رسد

    اصفهان- مشاور عالی استاندار اصفهان از افزایش پنج‌برابری ظرفیت انرژی خورشیدی استان خبر داد و گفت: با اجرای برنامه پنج‌ساله، اصفهان به قطب تولید انرژی‌های نوین در کشور و غرب آسیا تبدیل می‌شود.

    8 روز پیش ۷۳
    اخبار روز

    کشف بیش از ۲۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه اول سال در اردستان

    اردستان- فرمانده انتظامی اردستان از کشف بیش از ۲۵ کیلو و ۱۱۳ گرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه نخست سال جاری خبر داد.

    8 روز پیش ۶۳

    مهم‌ترین اخبار