اقتصادیفوری

قاضی عسگر: انتقال اب از بندرعباس به اصفهان اجرایی شد

طرح انتقال آب از بندرعباس به اصفهان اجرا شد و از این پس مشکل آب در حل خواهد شد.

م
محمد رضا حسنی
۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۴:۳۷
1 دقیقه۱٬۳۲۱۰

معاون امور  اقتصادی استانداری اصفهان از عملیاتی و اجرایی شدن پروژه انتقال اب از بندرعباس به اصفهان خبر داد و گفت: بدنبال تقویت کشت های گلخانه های خود پایدار در حوزه گیاهان دارویی و با ارزش افزوده هستیم.
به گزارش خبرنگار باخبرباش، سید حسن قاضی عسگر در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: به منظور تقویت پایه ها و ریشه  کشاورزی در اصفهان طرح اصلاح الگوی کشت نهایی شده است.
وی بیان داشت: یکی از ضعف های ما این است که به اقتصاد کشاورزی توجه نشده است.
معاون امور اقتصادی استانداری اصفهان صادرات آنغوزه که کیلویی  بیش از ۱۰۰ دلار ارزش دارد  را به عنوان یکی از راه های سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی عنوان کرد و گفت:  با سرمایه گذاری روی شیرین بیان،کتیرا، کرفس، زعفران،سیاه دانه و موسیر به رونق اقتصادی و اشتغالزایی و کاهش حجم بیکاری خواهیم رسید‌.


احتکارها عامل اصلی گرانی و کمبودها هست
وی با بیان اینکه احتکار یکی از علل کمبودهای اقلام اساسی  و اگر شاهد تورم شویم ‌از انبارهای کشف شده مواد را وارد بازار می کنیم، اضافه کردک بزرگترین احتکار در امسال، احتکار ورق های فولادی بوده است که ۲۸ هزار تن کشف شد.
وی با بیان اینکه آماری از میزان احتکارها در امسال نداریم،افزود:در حال حاضر قیمت   فولاد در بورس و بازار به هم نزدیک شده است .
وی با قبول نوسانات قیمت در لوازم خانگی خارجی اظهار داشت و ادامه داد: در عرصه لوازم خانگی خارجی با حجم گسترده ای از قاچاق مواجهیم که  یکی از خبرنگاران به صورت ویژه روی قاچاق لوازم خانگی در بندرهای جنوبی مثل بندر لنگه کار میکند و بدنبال برخورد جدی با آن هستیم.
معاون اموراقتصادی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه در مواقعی شاهد  قیمت پایین لوازم خانگی خارجی نسبت به لوازم خانگی داخلی هستیم، ادامه داد: برخی از لوازم خانگی ارز بر هست و باید به شکل جدی با آن برخورد کرد.
وی به برق اضافه ای که در فریدن، سمیرم و کوهپایه اشاره کرد و افزود: مقرر شده برق های اضافه در این شهرستان را هدایت کنیم

طرح انتقال آب از بندرعباس به اصفهان اجرا شد و از این پس مشکل آب در حل خواهد شد.

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    اقتصادی

    رقابت ناعادلانه؛ پیامد اجرای نامتوازن قوانین

    موضوع مالیات بر ارزش افزوده عسل، نابرابری در اجرای قوانین مالیاتی میان فعالان اقتصادی و مشکلات تأمین ماشین‌آلات صنعتی و دریافت تسهیلات بانکی، از مهم‌ترین محورهای مطرح‌شده در جلسه کارشناسی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان بود.

    7 روز پیش ۴۷
    اقتصادی

    عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در گلپایگان کلید خورد

    گلپایگان -معاون عمرانی فرمانداری گلپایگان گفت:بازارچه «از مزرعه تا سفره» با هدف عرضه مستقیم محصولات، کاهش واسطه‌گری، تنظیم بازار و دسترسی شهروندان به محصولات با قیمت مناسب راه‌اندازی می‌شود.

    7 روز پیش ۴۷
    اقتصادی

    ۳۶ هزار و ۲۹ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی در اصفهان پرداخت شد

    اصفهان - ایرنا - معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی اصفهان گفت: ۳۶ هزار و ۲۹ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه از محل اعتبارات اجزای ۷-۱ و ۷-۲ بند «ب» تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ به طرح‌های تولیدی و اشتغال‌زا در استان پرداخت شده است.

    10 روز پیش ۵۱
    فوری
    اقتصادی

    تجربه اصفهان در مدیریت داده‌محور بازار کالاهای اساسی

    تورم، یکی از مهم‌ترین شاخص‌های سنجش وضعیت اقتصاد کلان، بیش از هر متغیر دیگری معیشت خانوارها را تحت تأثیر قرار می‌دهد. تغییرات شاخص قیمت مصرف‌کننده نه‌تنها بازتاب‌دهنده سیاست‌های پولی و مالی است، بلکه اثر مستقیم شوک‌های سیاستی، به‌ویژه در حوزه کالاهای اساسی، را نیز نشان می‌دهد

    120 روز پیش ۷۶

    مهم‌ترین اخبار

    قاضی عسگر: انتقال اب از بندرعباس به اصفهان اجرایی شد