اخبار روز

اژه‌ای: با عناصر اصلی اغتشاشات بدون اغماض و در چارچوب قانون برخورد شود

اصفهان–رئیس قوه قضاییه با تأکید بر ضرورت شناخت دقیق ماهیت فتنه خشن اخیر،گفت: عناصر اصلی اغتشاشات و اقدامات تروریستی باید با نهایت قاطعیت و کاملاً در چارچوب شرع و قانون محاکمه و مجازات شوند.

م
محمد رضا حسنی
۲۷ بهمن ۱۴۰۴، ۱۳:۳۶
1 دقیقه۷۱۰

اصفهان–رئیس قوه قضاییه با تأکید بر ضرورت شناخت دقیق ماهیت فتنه خشن اخیر،گفت: عناصر اصلی اغتشاشات و اقدامات تروریستی باید با نهایت قاطعیت و  کاملاً در چارچوب شرع و قانون محاکمه و مجازات شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای صبح دوشنبه در جریان سفر به استان اصفهان، در جمع برخی قضات دادگستری این استان که مسئول رسیدگی به پرونده‌های امنیتی هستند، اظهار کرد: باید همه نهادها و اشخاص مسئول و ذی‌صلاح، ماهیت فتنه خشن اخیر که شبیه به کودتا بود را به‌درستی بشناسند؛ این فتنه عوامل پشت‌پرده‌ای داشت که لزوماً در میدان حضور نداشتند و باید این افراد را در زمره عناصر اصلی اغتشاشات و اعمال تروریستی به حساب آورد.

وی افزود: در کنار این افراد، ممکن است عناصری نیز از روی غفلت، کم‌اطلاعی یا هیجان‌زدگی وارد صحنه شده و بعضاً مرتکب جنایات سنگینی شده باشند که در مواجهه با این افراد نیز باید بدون اغماض، قاطعانه و در عین حال بر اساس مرّ قانون و عدالت اقدام شود.

لزوم تسریع در صدور کیفرخواست و پاسخ به مطالبه به‌حق مردم

رئیس دستگاه قضا با تأکید بر تسریع در روند رسیدگی قضایی به پرونده‌های عناصر اصلی اغتشاشات، تصریح کرد: نباید در صدور کیفرخواست‌های مرتبط با عناصر اصلی اغتشاشات و اقدامات تروریستی تأخیر صورت گیرد؛ مردم از دستگاه قضایی انتظار و مطالبه به‌حقی در خصوص محاکمه و مجازات این عناصر دارند.

اژه‌ای خاطرنشان کرد: البته ممکن است روند تحقیقات و مستندسازی در برخی پرونده‌ها به دلیل چندلایه بودن اقدامات این عناصر، اندکی زمان‌بر باشد، اما تأخیر بلاوجه در رسیدگی به این پرونده‌ها به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

تأکید بر اطلاع‌رسانی شفاف و حمایت از دستگاه‌های امنیتی

رئیس قوه قضاییه اطلاع‌رسانی درست و قاعده‌مند درباره پرونده‌های اغتشاشگران و افراد دستگیرشده را یک اصل اساسی دانست و گفت: به مقامات قضایی ذی‌ربط دستور داده‌ام دادگاه‌های محاکمه آن دسته از عناصر اصلی اغتشاشات و اقدامات تروریستی که منع قانونی ندارد، با هماهنگی مرکز رسانه و در چارچوب مقررات به‌صورت علنی برگزار و محتوای آن برای تنویر افکار عمومی منتشر شود.

وی ادامه داد: در اطلاع‌رسانی درباره افراد دستگیرشده باید تفکیک‌های لازم صورت گیرد؛ چرا که لزوماً هر فرد دستگیرشده متهم نیست و ممکن است برخی افراد به دلیل بی‌گناهی، در همان مراحل اولیه آزاد شوند.

اژه‌ای با بیان اینکه دستگاه قضایی به‌طور کامل از دستگاه‌های امنیتی و ضابطین حمایت می‌کند، اظهار داشت: دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی کشور ما در حال جهاد مستمر هستند و با طیف گسترده‌ای از سرویس‌های متخاصم، از جمله سرویس‌های جاسوسی و تروریستی رژیم صهیونیستی و آمریکا مواجه‌اند؛ نباید اجازه دهیم القای ضعف صورت گیرد، چرا که بسیاری از اقدامات ضدایرانی با هوشیاری این دستگاه‌ها خنثی شده است.

وی تأکید کرد: البته وجود اشکال در هر دستگاهی محتمل است و ما موظفیم این اشکالات را شناسایی و در مسیر رفع آنها اقدام کنیم.

اصفهان–رئیس قوه قضاییه با تأکید بر ضرورت شناخت دقیق ماهیت فتنه خشن اخیر،گفت: عناصر اصلی اغتشاشات و اقدامات تروریستی باید با نهایت قاطعیت و کاملاً در چارچوب شرع و قانون محاکمه و مجازات شوند.

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    اخبار روز

    ۳۹ دستگاه ماینر قاچاق در عملیات ضربتی پلیس مبارکه کشف شد

    اصفهان - فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه از شناسایی و توقیف ۳۹ دستگاه استخراج ارز دیجیتال (ماینر) قاچاق به ارزش ۳۹ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    محموله یک‌تنی ذغال قاچاق در نائین توقیف شد

    اصفهان- فرمانده انتظامی شهرستان نایین از شناسایی و توقیف یک دستگاه خودروی حامل بیش از یک تن ذغال قاچاق از نوع «طاق» با ارزشی بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان در محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    ظرفیت انرژی خورشیدی اصفهان تا پایان سال به ۱۰۰۰ مگاوات می‌رسد

    اصفهان- مشاور عالی استاندار اصفهان از افزایش پنج‌برابری ظرفیت انرژی خورشیدی استان خبر داد و گفت: با اجرای برنامه پنج‌ساله، اصفهان به قطب تولید انرژی‌های نوین در کشور و غرب آسیا تبدیل می‌شود.

    8 روز پیش ۷۳
    اخبار روز

    کشف بیش از ۲۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه اول سال در اردستان

    اردستان- فرمانده انتظامی اردستان از کشف بیش از ۲۵ کیلو و ۱۱۳ گرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه نخست سال جاری خبر داد.

    8 روز پیش ۶۳

    مهم‌ترین اخبار

    اژه‌ای: با عناصر اصلی اغتشاشات بدون اغماض و در چارچوب قانون برخورد شود