ورزشی

حاشیه‌‌های جشن قهرمانی گیتی‌پسند

جشن قهرمانی گیتی‌پسند در لیگ‌برتر ۱۴۰۳ با برد پرگل مقابل ایرالکو شیرین‌تر شد و جام قهرمانی برای دومین سال متوالی بر روی دستان گیتیزن‌ها بالا رفت تا آن‌ها ششمین ستاره را روی پیراهن تیمشان نصب کنند.

م
محمد رضا حسنی
۹ اسفند ۱۴۰۳، ۱۲:۵۴
1 دقیقه۳۴۴۰

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، گیتی‌پسند با هدایت محمد کشاورز برای دومین سال متوالی قهرمان لیگ برتر فوتسال ایران شد و جشن قهرمانی را در هفته پایانی در سالن مخابرات اصفهان برگزار نمودند.

با توجه به برگزاری دیدار آخر گیتی‌پسند در لیگ، در سالنی غیر از محل همیشگی برگزاری مسابقات این تیم و زمان بازی در میانه هفته استقبال موردانتظار توسط هواداران از این مسابقه صورت نگرفته بود.

پیش از شروع مسابقه تیم ایرالکو اراک برای گیتی‌پسند به مناسبت قهرمانی این تیم،تونل افتخار و اهدای شاخه‌های گل را ترتیب داد.

بین دو نیمه باشگاه گیتی‌پسند به هوادار کم‌توان و خردسال خود که چندی پیش ویدیویی از آرزوی او برای تماشای یکی از مسابقات گیتی‌پسند وایرال شده بود پیراهن اصلی این باشگاه را اهدا و از او تجلی به عمل آورد.

مسئولین باشگاه گیتی‌پسند اعلام کردند همه هزینه‌های درمان این هوادار کم توان خود را متقبل شده‌اند.

در بین دو نیمه با حضور حسین شمس سرمربی پرافتخار اسبق گیتی‌پسند و تیم ملی ایران، لوح برترین مربی سال 1403 ایران به انتخاب کانون مربیان فوتبال کشور به محمد کشاورز سرمربی گیتی‌پسند اهدا شد.

مدیرکل صداوسیما استان اصفهان، حسین شمس سرمربی پرافتخار اسبق تیم ملی ایران، مهدی آذربایجانی و محمدرضا ساکت و محمدرضا تابش مدیرعاملان اسبق سپاهان، احسان اصولی عضو هیئت رئیسه فدراسیون و رئیس سازمان لیگ فوتسال در سالن مخابرات اصفهان و جشن قهرمانی گیتی‌پسند حضور پیدا کردند.

علی طاهری رئیس هیات فوتبال استان اصفهان و مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان در محل برگزاری جشن قهرمانی گیتی‌پسند حضور داشتند.

برای اولین بار در اصفهان، بانوان مجوز ورود به سالن فوتسال را پیدا کردند و توانستند ضمن تماشای مسابقه از جشن قهرمانی گیتی‌پسند از نزدیک لذت ببرند.

باقر محمدی دروازه‌بان گیتی‌پسند با پرچم یاحسین روی سکوی قهرمانی رفت.
محمدرضا سنگ‌سفیدی که مورد غضب باشگاه گیتی‌پسند قرار گرفته بود در جشن قهرمانی گیتیزن‌ها غایب بزرگ لقب گرفت.

جشن قهرمانی گیتی‌پسند در لیگ‌برتر ۱۴۰۳ با برد پرگل مقابل ایرالکو شیرین‌تر شد و جام قهرمانی برای دومین سال متوالی بر روی دستان گیتیزن‌ها بالا رفت تا آن‌ها ششمین ستاره را روی پیراهن تیمشان نصب کنند.

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    ورزشی

    بازگشت پرافتخارترین سرمربی به نیمکت سپاهان/ رحیمی‌زاده دوباره در نقش اول هندبال اصفهان

    اصفهان (ایسنا) - مجید رحیمی‌زاده با کارنامه‌ای شامل ۱۶ عنوان قهرمانی لیگ برتر، هشت قهرمانی جام حذفی و سه افتخار آسیایی، بار دیگر به‌عنوان سرمربی تیم هندبال سپاهان معرفی شد؛ چهره‌ای که سال‌هاست در تاریخ هندبال ایران و باشگاه سپاهان به‌عنوان یکی از موفق‌ترین مربیان شناخته می‌شود.

    8 روز پیش ۲
    ورزشی

    جام جهانی روی پرده نقره‌ای؛ اکران بازی‌های تیم ملی ایران در دو سینمای اصفهان

    اصفهان (ایسنا) - معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: هم‌زمان با تهران و برخی دیگر از شهرهای کشور، بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ در سینماهای «ساحل» و «اصفهان مال» برای علاقه‌مندان به نمایش درمی‌آید.

    9 روز پیش ۷۳
    ورزشی

    درخواست گیتی‌پسند برای واگذاری سالن پیروزی پاسخ منفی اداره‌کل ورزش‌وجوانان استان

    ایسنا/اصفهان سالن پیروزی که سال‌ها میزبان افتخارآفرینی فوتسال اصفهان بوده، حالا به محور یک اختلاف مدیریتی تبدیل شده است. باشگاه گیتی‌پسند خواهان واگذاری کامل برای توسعه و نوسازی است،

    120 روز پیش ۴۹
    ورزشی

    بُرد سپاهان مقابل چادرملو

    به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ شب گذشته تیم والیبال چادرملو و سپاهان در هفته نوزدهم لیگ برتر والیبال مردان ایران در سالن زنده‌یاد یزدانی‌خرم به مصاف یکدیگر رفتند.

    120 روز پیش ۷۴

    مهم‌ترین اخبار

    حاشیه‌‌های جشن قهرمانی گیتی‌پسند