اخبار روز

رئیس اداره راهداری تیران و کرون: جاده جدید تقاطع غیرهمسطح تیران به کمربندی متصل شد

ایسنا/اصفهان رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تیران و کرون گفت: جاده جدید تقاطع غیرهمسطح ورودی شرقی تیران از سمت اصفهان به کمربندی غرب اصفهان متصل شد.

م
محمد رضا حسنی
۲۶ آبان ۱۴۰۴، ۸:۰۴
1 دقیقه۱۹۱۰

ایسنا/اصفهان رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تیران و کرون گفت: جاده جدید تقاطع غیرهمسطح ورودی شرقی تیران از سمت اصفهان به کمربندی غرب اصفهان متصل شد.

بهنام پاکدامن در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: پروژه احداث تقاطع غیرهمسطح ورودی شرقی تیران که از چهار سال گذشته شروع شده بود به سرانجام رسید و در حال حاضر جاده جدید متصل به کمربندی این شهر به‌سمت غرب استان متصل شد.

وی افزود: رانندگانی که قصد ورود به جاده کمربندی تیران را دارند باید از پیش از ورود به تقاطع غیرهمسطح از سمت راست وارد جاده کمربندی شوند.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تیران و کرون ادامه داد: جاده کمربندی به سمت نجف‌آباد نیز تا پایان آذرماه تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

پاکدامن اضافه کرد: تابلوهای هشداری و اطلاع‌رسانی برای ورود به کمربندی در جاده اصفهان به تیران نصب شده تا خودروهای سنگین پیش از پل وارد جاده جدید شوند.

وی با بیان اینکه جاده قبلی ورودی کمربندی تیران به سمت غرب استان اصفهان مسدود شده است، خاطرنشان کرد: پس از گذر از روی پل ورودی امکان تغییر مسیر و ورود به جاده کمربندی وجود ندارد.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تیران و کرون وجود تاسیسات و شبکه‌های انتقال انرژی و فیبر نوری از محل اجرای پروژه و شرایط جوی را از عوامل تاخیر در اجرا و بهره‌برداری این پروژه اعلام کرد.

پاکدامن ادامه داد: این پروژه با مشارکت شهرداری تیران و با هدف ایمن‌سازی و کاهش حوادث ترافیکی اجرا شده و پس از تکمیل و بهره‌برداری نهایی پروژه پل قدیمی تخریب می‌شود.

وی به نصب علائمِ خط‌کشی و انجام اصلاحات هندسی اتصال جاده جدید به کمربندی غرب اصفهان اشاره کرد و گفت: جاده کمربندی تیران از سمت داران به اصفهان نیز پس از آسفالت و خط کشی بازگشایی خواهد شد.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تیران و کرون با بیان اینکه بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال برای اجرای این پروژه هزینه شده یادآور شد: هزینه آسفالت و تکمیل آن به این هزینه کرد اضافه نشده و پس از تصفیه حساب و تأمین نیازها اعلام خواهد شد.

پاکدامن افزود: حجم بالایی از ترافیک جاده‌های غرب استان اصفهان از این مسیر می‌گذرد که ایمن‌سازی و احداث این پروژه ضرورت داشت.

ایسنا/اصفهان رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تیران و کرون گفت: جاده جدید تقاطع غیرهمسطح ورودی شرقی تیران از سمت اصفهان به کمربندی غرب اصفهان متصل شد.

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    اخبار روز

    ۳۹ دستگاه ماینر قاچاق در عملیات ضربتی پلیس مبارکه کشف شد

    اصفهان - فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه از شناسایی و توقیف ۳۹ دستگاه استخراج ارز دیجیتال (ماینر) قاچاق به ارزش ۳۹ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    محموله یک‌تنی ذغال قاچاق در نائین توقیف شد

    اصفهان- فرمانده انتظامی شهرستان نایین از شناسایی و توقیف یک دستگاه خودروی حامل بیش از یک تن ذغال قاچاق از نوع «طاق» با ارزشی بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان در محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    ظرفیت انرژی خورشیدی اصفهان تا پایان سال به ۱۰۰۰ مگاوات می‌رسد

    اصفهان- مشاور عالی استاندار اصفهان از افزایش پنج‌برابری ظرفیت انرژی خورشیدی استان خبر داد و گفت: با اجرای برنامه پنج‌ساله، اصفهان به قطب تولید انرژی‌های نوین در کشور و غرب آسیا تبدیل می‌شود.

    8 روز پیش ۷۳
    اخبار روز

    کشف بیش از ۲۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه اول سال در اردستان

    اردستان- فرمانده انتظامی اردستان از کشف بیش از ۲۵ کیلو و ۱۱۳ گرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه نخست سال جاری خبر داد.

    8 روز پیش ۶۳

    مهم‌ترین اخبار

    رئیس اداره راهداری تیران و کرون: جاده جدید تقاطع غیرهمسطح تیران به کمربندی متصل شد