اخبار روزفوری

فرماندار اصفهان نتایج انتخابات شورای شهر بهارستان ابطال شد

فرماندار اصفهان گفت سرانجام نتیجه انتخابات شورای شهر بهارستان به دلیل تخلفات محرز به طور قطعی باطل شد و تا ۴ سال آینده این شهر، شورای شهر نخواهد داشت

م
محمد رضا حسنی
۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۲۰
1 دقیقه۴۱۱۰

فرماندار اصفهان گفت: سرانجام نتیجه انتخابات شورای شهر بهارستان به دلیل تخلفات محرز به طور قطعی باطل شد و تا ۴ سال آینده این شهر، شورای شهر نخواهد داشت.

 به گزارش باخبرباش محمد علی احمدی  درباره سرانجام انتخابات شورای شهر بهارستان، اظهار کرد: پس از آنکه از سوی هیات نظارت بر انتخابات شوراها در شهرستان و استان، نتیجه انتخابات شورای اسلامی بهارستان ابطال شد، تعدادی از نامزدها به دیوان عدالت اداری اعتراض کردند و شعبه بدوی دیوان عدالت اداری این ابطال را نقض کرد و پرونده به شعبه تجدیدنظر رفت.

وی افزود: پس از بررسی استدلال‌های ارائه شده به شعبه تجدیدنظر، اکنون این شعبه دادنامه شعبه بدوی را نقض و حکم به رد شکایت صادر کرد.

فرماندار اصفهان گفت: بر اساس این حکم، بهارستان تا زمان انتخابات آینده، شورای شهر نخواهد داشت و طبق روالی که در چندماه گذشته طی شد، به مدت چهار سال استاندار اصفهان به عنوان قائم مقام شورا، مسئولیت و اختیارات شورا را برعهده می‌گیرد.

فرماندار اصفهان گفت سرانجام نتیجه انتخابات شورای شهر بهارستان به دلیل تخلفات محرز به طور قطعی باطل شد و تا ۴ سال آینده این شهر، شورای شهر نخواهد داشت

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    اخبار روز

    ۳۹ دستگاه ماینر قاچاق در عملیات ضربتی پلیس مبارکه کشف شد

    اصفهان - فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه از شناسایی و توقیف ۳۹ دستگاه استخراج ارز دیجیتال (ماینر) قاچاق به ارزش ۳۹ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    محموله یک‌تنی ذغال قاچاق در نائین توقیف شد

    اصفهان- فرمانده انتظامی شهرستان نایین از شناسایی و توقیف یک دستگاه خودروی حامل بیش از یک تن ذغال قاچاق از نوع «طاق» با ارزشی بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان در محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    ظرفیت انرژی خورشیدی اصفهان تا پایان سال به ۱۰۰۰ مگاوات می‌رسد

    اصفهان- مشاور عالی استاندار اصفهان از افزایش پنج‌برابری ظرفیت انرژی خورشیدی استان خبر داد و گفت: با اجرای برنامه پنج‌ساله، اصفهان به قطب تولید انرژی‌های نوین در کشور و غرب آسیا تبدیل می‌شود.

    8 روز پیش ۷۳
    اخبار روز

    کشف بیش از ۲۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه اول سال در اردستان

    اردستان- فرمانده انتظامی اردستان از کشف بیش از ۲۵ کیلو و ۱۱۳ گرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه نخست سال جاری خبر داد.

    8 روز پیش ۶۳

    مهم‌ترین اخبار

    فرماندار اصفهان نتایج انتخابات شورای شهر بهارستان ابطال شد