فرهنگ و هنر

مدال جشنواره هند برای فیلم شهاب حسینی

جشنواره بین‌المللی فیلم هند ۲۰۲۲ در مراسم اختتامیه خود جوایزی را به فیلم‌های ایرانی بی‌پایان و نرگسی اهدا کرد

م
محمد رضا حسنی
۸ آذر ۱۴۰۱، ۸:۲۶
1 دقیقه۳۸۷۰

جشنواره بین‌المللی فیلم هند ۲۰۲۲ در مراسم اختتامیه خود جوایزی را به فیلم‌های ایرانی «بی‌پایان» و «نرگسی» اهدا کرد.

 پنجاه و سومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم هند دیشب (دوشنبه) در نهمین روز برگزاری‌اش در گوا با اهدای جوایز در مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد.

درام اسپانیایی «من رویاهای الکتریکی دارم» والنتینا مائورل جایزه بزرگ بهترین فیلم جشنواره یعنی طاووس طلا را دریافت کرد و دانیلا مارین ناوارو برای همین فیلم جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره را برد.

نادر ساعی‌ور برای فیلم «بی‌پایان» جایزه بهترین کارگردان جشنواره و طاووس نقره‌ای را دریافت کرد و جایزه بهترین بازیگر مرد به وحید مبصری برای همین فیلم تعلق یافت.

جایزه بهترین فیلم بلند اول یک کارگردان به آسیمینا پرودرو برای «پشت انبارکاه» اهدا شد و جایزه ویژه هیات داوران نصیب لاو دیاز برای «وقتی امواج از بین می‌روند» رسید.

مدال گاندی که از سوی یونسکو اهدا می‌شود هم به پیام اسکندر برای «نرگسی» رسید. شهاب حسینی تهیه‌کننده و بازیگر این فیلم بود و فیلم تلاش یک فرد مبتلا به سندرم داون را برای پیدا کردن عشقی برای ازدواج تصویر می‌کند.

امسال فرانسه به عنوان کشور مهمان در این جشنواره حضور داشت تا ۷۵ سال روابط دیپلماتیک با این کشور گرامی داشته شود و این در پاسخ به حضور هند به مناسبت ۷۵ مین سال استقلال در جشنواره کن امسال بود.

در این جشنواره ۹ روزه در مجموع ۲۸۰ فیلم از ۷۹ کشور به نمایش درآمد.

جشنواره بین‌المللی فیلم هند ۲۰۲۲ در مراسم اختتامیه خود جوایزی را به فیلم‌های ایرانی بی‌پایان و نرگسی اهدا کرد

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    فرهنگ و هنر

    محرم در اصفهان؛ تداوم سنتی ۱۴۰۰ ساله با حضور بیش از ۵۷۰۰ هیئت مذهبی

    اصفهان -با فرارسیدن محرم، استان اصفهان باردیگر صحنه برپایی گسترده آیین‌های عزاداری سیدالشهدا(ع) می‌شود؛آیین‌هایی که ریشه در سنتی ۱۴۰۰ساله دارد و امسال با ۵ هزار و ۷۰۰ هیئت مذهبی برپا می‌شود.

    7 روز پیش ۴۲
    فرهنگ و هنر

    برگزیدگان جشنواره داستان کوتاه «در مسیر قله» معرفی شدند

    اصفهان (ایسنا) - دبیرخانه جشنواره داستان کوتاه «در مسیر قله» با اعلام پایان فرآیند داوری آثار، اسامی برگزیدگان این رویداد ادبی را معرفی کرد؛ جشنواره‌ای که با محوریت روایت جنگ رمضان، مقاومت ملت ایران و جبهه مقاومت اسلامی و با مشارکت بیش از ۱۵۰ نویسنده از سراسر کشور برگزار شد.

    8 روز پیش ۶۲
    فرهنگ و هنر

    استاندار به بزرگ‌ترین پویش محیط زیستی اصفهان پیوست

    اصفهان - ایرنا - بزرگ‌ترین پویش محیط زیستی استان اصفهان با عنوان «خانواده سبز، ایران امن» همزمان با آخرین روز هفته محیط زیست سال ۱۴۰۵ آغاز به کار کرد و استاندار اصفهان با پیوستن به این حرکت ملی، در جلسه «میز انرژی‌های نوین» از تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی استان خواست تا به این پویش بپیوندند.

    8 روز پیش ۳۷
    فرهنگ و هنر

    اصفهان؛ سکوی پرتاب گردشگری ایران در دوران پساجنگ

    اصفهان (ایسنا) - وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: اصفهان باید در دوران پساجنگ به کانون پذیرش میلیون‌ها گردشگر از سراسر جهان تبدیل شود و خیزش جدید گردشگری ایران از این شهر آغاز خواهد شد. وی با تأکید بر جایگاه تمدنی اصفهان، توسعه زیرساخت‌های گردشگری را لازمه تحقق این هدف دانست.

    9 روز پیش ۶۰

    مهم‌ترین اخبار

    مدال جشنواره هند برای فیلم شهاب حسینی