اقتصادیفوری

قیمت 21 هزار و 500 برای مرغ مصوب شد

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: از روز گذشته ستاد تنظیم بازار قیمت 21 هزار و 500 را برای مرغ مصوب کرد.

م
محمد رضا حسنی
۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۱۳:۲۵
1 دقیقه۱٬۰۰۰۰

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: از روز گذشته ستاد تنظیم بازار قیمت 21 هزار و 500 را برای مرغ مصوب کرد.

به گزارش خبرنگار باخبرباش، حسین ایراندوست اظهار داشت: قیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده از امروز ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان مصوب شده است و بر روی بسته بندی‌ها درج می‌شود.

وی بیان داشت: استان اصفهان با هزار و ۸۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۳۶ و نیم میلیون قطعه در هر دوره با تولید سالانه ۲۰۵ هزار تن طیور، رتبه نخست در ظرفیت تولید و رتبه دوم تولید گوشت مرغ را در کشور به خود اختصاص داده است.


بشتر بخوانید؛

دولت با افزایش قیمت مصوب مرغ موافقت نکرد

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان بیان داشت: هیچ نگرانی در تأمین و عرضه مرغ در اصفهان دومین استان تأمین کننده این نوع گوشت سفید وجود ندارد.   

وی با اشاره به اینکه همیشه مصرف مرغ در فصل سرد سال افزایش می‌یابد افزود: با این حال قیمت مصوب برای مصرف کننده مرغ در اصفهان کمتر از دیگر استانهاست.

 وی تأکید کرد: در دی ماه هم بالغ بر ۹ میلیون و ۶۳۰ هزار قطعه جوجه ریزی شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: از روز گذشته ستاد تنظیم بازار قیمت 21 هزار و 500 را برای مرغ مصوب کرد.

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    اقتصادی

    رقابت ناعادلانه؛ پیامد اجرای نامتوازن قوانین

    موضوع مالیات بر ارزش افزوده عسل، نابرابری در اجرای قوانین مالیاتی میان فعالان اقتصادی و مشکلات تأمین ماشین‌آلات صنعتی و دریافت تسهیلات بانکی، از مهم‌ترین محورهای مطرح‌شده در جلسه کارشناسی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان بود.

    7 روز پیش ۴۷
    اقتصادی

    عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در گلپایگان کلید خورد

    گلپایگان -معاون عمرانی فرمانداری گلپایگان گفت:بازارچه «از مزرعه تا سفره» با هدف عرضه مستقیم محصولات، کاهش واسطه‌گری، تنظیم بازار و دسترسی شهروندان به محصولات با قیمت مناسب راه‌اندازی می‌شود.

    7 روز پیش ۴۷
    اقتصادی

    ۳۶ هزار و ۲۹ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی در اصفهان پرداخت شد

    اصفهان - ایرنا - معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی اصفهان گفت: ۳۶ هزار و ۲۹ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه از محل اعتبارات اجزای ۷-۱ و ۷-۲ بند «ب» تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ به طرح‌های تولیدی و اشتغال‌زا در استان پرداخت شده است.

    10 روز پیش ۵۱
    فوری
    اقتصادی

    تجربه اصفهان در مدیریت داده‌محور بازار کالاهای اساسی

    تورم، یکی از مهم‌ترین شاخص‌های سنجش وضعیت اقتصاد کلان، بیش از هر متغیر دیگری معیشت خانوارها را تحت تأثیر قرار می‌دهد. تغییرات شاخص قیمت مصرف‌کننده نه‌تنها بازتاب‌دهنده سیاست‌های پولی و مالی است، بلکه اثر مستقیم شوک‌های سیاستی، به‌ویژه در حوزه کالاهای اساسی، را نیز نشان می‌دهد

    120 روز پیش ۷۶

    مهم‌ترین اخبار

    قیمت 21 هزار و 500 برای مرغ مصوب شد