ورزشی

چه کسی جای خالی معروف را پر می‌کند

با خداحافظی پاسور پیشین و مصدومیت پاسور جدید تیم ملی والیبال ایران کادر فنی این تیم با معضل بزرگی برای انتخاب بازیکن برای مهم‌ترین پست والیبال روبرو شده است

م
محمد رضا حسنی
۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۲۴
1 دقیقه۴۵۶۰

 به گزارش باخبرباش:پس از پایان بازی‌های المپیک توکیو، سعید معروف با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود اعلام کرد که از بازی در تیم ملی والیبال خداحافظی کرده است. جواد کریمی که در چند سال گذشته پاسور دوم تیم ملی بود، در مسابقات قهرمانی آسیا وظیفه پاس‌دادن را برعهده گرفت و با عملکرد خوبش تیم را تا کسب مدال طلا هم هدایت کرد. اما حالا هم معروف خداحافظی کرده و هم کریمی دچار مصدومیت شده است.

معروف پس از خداحافظی مدتی از مسابقات باشگاهی هم دور بود تا اینکه در میانه فصل به تیم فنرباغچه ترکیه پیوست. کریمی هم که در تیم گرین‌یارد مازیک بلژیک بازی می‌کند، در اوایل یکی از بازی‌های این تیم در لیگ قهرمانان اروپا مصدوم شد و هنوز به میادین برنگشته است. اردوی آماده‌سازی تیم ملی برای مسابقات سال ۲۰۲۲ کمتر از یک ماه دیگر آغاز می‌شود اما معلوم نیست کریمی از چه زمانی می‌تواند تمرینات خود را شروع کند.

چه کسی جای خالی معروف را پر می‌کند؟

حتی اگر کریمی ۲۴ ساله هم تا پیش از آغاز لیگ ملت‌ها به آمادگی برسد و دوباره پاسور اول تیم ملی شود، بازهم موضوع انتخاب پاسور دوم و حتی پاسور سوم برای تیم ملی معضلی برای کادر فنی است. بهروز عطایی سرمربی تیم ملی علاقه زیادی به علی رمضانی دارد. این پاسور ۲۳ ساله در هراز آمل هم زیر نظر عطایی کار می‌کند و در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۱ هم پاسور دوم تیم ملی بود. اما این بازیکن هنوز تا رسیدن به کیفیتی قابل‌اتکا فاصله دارد.

وقتی سن پاسورهای باکیفیت لیگ والیبال ایران را بررسی کنیم، موضوع نگران‌کننده‌تر می‌شود. امیر حسینی و محمدطاهر وادی پاسورهای اول و دوم پیکان ۴۶ و ۳۲ ساله هستند. شهداب دیگر فینالیست لیگ برتر، مهدی مهدوی را در ۳۸ سالگی به عنوان پاسور اول در اختیار داشت. پرویز پزشکی و فرزاد ملابهرانی پاسورهای سپاهان هم ۴۲ و ۳۶ سال دارند. علیرضا بهبودی پاسور شهرداری ارومیه هم ۴۳ ساله است. در میان تیم‌های راه‌یافته به نیمه‌نهایی لیگ، فقط فاضل پژومان پاسور فولاد سیرجان ۲۸ ساله است و اگرچه او هم جوان محسوب نمی‌شود اما دست کم زیر ۳۰ ساله است و در مقایسه با دیگران، جوان‌تر است.

به غیر از این بازیکنان، امیرمحمد فلاحت‌خواه هم گزینه دیگر پیش روی کادرفنی تیم ملی است. این بازیکن ۲۲ ساله در زمانی که در تیم‌های نوجوانان و جوانان ایران بازی می‌کرد نوید ظهور یک پاسور درخشان را می‌داد و حتی در سن بسیار پایین از سوی ایگور کولاکوویچ هم به اردوی تیم ملی دعوت شد. اما انتخاب‌های اشتباه او در تیم‌های باشگاهی، باعث شد کیفیت فنی‌اش بسیار افت کند. این بازیکن در حال حاضر در تیم قعر جدولی سولهان اسپور ترکیه بازی می‌کند اما با توجه به اینکه هنوز بسیار جوان است، این امید وجود دارد که دوباره به ریل موفقیت بازگردد و در کنار بازیکنانی مثل کریمی و رمضانی، آینده تیم ملی را در پست پاسوری تامین کند.

چه کسی جای خالی معروف را پر می‌کند؟

از همه این بازیکنان گذشته، هنوز خیلی‌ها امید دارند که معروف را یک بار دیگر در پیراهن تیم ملی ببینند. از زمانی که او اعلام خداحافظی کرده، هنوز فدراسیون موضع‌گیری خاصی نکرده است. حضور امیر خوش‌خبر به عنوان سرپرست تیم ملی هم این گمان را تقویت کرد که شاید معروف در تصمیم خود تجدیدنظر کند. همه از رابطه بسیار صمیمانه خوش‌خبر و کاپیتان پیشین تیم ملی آگاهی دارند و به همین دلیل عده‌ای امیدوارند که سرپرست تیم ملی، معروف را مجاب کند که دست کم برای برخی مسابقات مهم به تیم ملی برگردد.

هفته آینده و پس از پایان لیگ برتر،‌ بهروز عطایی باید فهرست بازیکنان مورد نظرش را اعلام کند. پس از بیش از ۱۰ سال حضور سرمربیان خارجی، یک مربی ایرانی باید تیم ملی را برای تمام مسابقات سال پیش رو آماده کند. اما عطایی و همکارانش ابتدا باید فکری به حال پست پاسوری کنند؛ مهم‌ترین پست در ترکیب یک تیم والیبال

با خداحافظی پاسور پیشین و مصدومیت پاسور جدید تیم ملی والیبال ایران کادر فنی این تیم با معضل بزرگی برای انتخاب بازیکن برای مهم‌ترین پست والیبال روبرو شده است

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    ورزشی

    بازگشت پرافتخارترین سرمربی به نیمکت سپاهان/ رحیمی‌زاده دوباره در نقش اول هندبال اصفهان

    اصفهان (ایسنا) - مجید رحیمی‌زاده با کارنامه‌ای شامل ۱۶ عنوان قهرمانی لیگ برتر، هشت قهرمانی جام حذفی و سه افتخار آسیایی، بار دیگر به‌عنوان سرمربی تیم هندبال سپاهان معرفی شد؛ چهره‌ای که سال‌هاست در تاریخ هندبال ایران و باشگاه سپاهان به‌عنوان یکی از موفق‌ترین مربیان شناخته می‌شود.

    8 روز پیش ۲
    ورزشی

    جام جهانی روی پرده نقره‌ای؛ اکران بازی‌های تیم ملی ایران در دو سینمای اصفهان

    اصفهان (ایسنا) - معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: هم‌زمان با تهران و برخی دیگر از شهرهای کشور، بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ در سینماهای «ساحل» و «اصفهان مال» برای علاقه‌مندان به نمایش درمی‌آید.

    9 روز پیش ۷۳
    ورزشی

    درخواست گیتی‌پسند برای واگذاری سالن پیروزی پاسخ منفی اداره‌کل ورزش‌وجوانان استان

    ایسنا/اصفهان سالن پیروزی که سال‌ها میزبان افتخارآفرینی فوتسال اصفهان بوده، حالا به محور یک اختلاف مدیریتی تبدیل شده است. باشگاه گیتی‌پسند خواهان واگذاری کامل برای توسعه و نوسازی است،

    120 روز پیش ۴۹
    ورزشی

    بُرد سپاهان مقابل چادرملو

    به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ شب گذشته تیم والیبال چادرملو و سپاهان در هفته نوزدهم لیگ برتر والیبال مردان ایران در سالن زنده‌یاد یزدانی‌خرم به مصاف یکدیگر رفتند.

    120 روز پیش ۷۴

    مهم‌ترین اخبار