اخبار روزفوری

یک هفته فرصت تا اعلام ترک فعل دستگاه‌ها در زمینه قانون جوانی جمعیت به نهادهای نظارتی

استاندار اصفهان از فرصت یک هفته‌ای برای جبران کم‌کاری دستگاه‌های اجرایی در زمینه قانون جوانی جمعیت خبر داد و گفت: پس از یک هفته ترک فعل دستگاه‌ها به نهادهای نظارتی و رسانه‌ها اعلام می‌شود.

م
محمد رضا حسنی
۱۴ آبان ۱۴۰۴، ۱۰:۰۹
1 دقیقه۲۵۳۰
استاندار اصفهان از فرصت یک هفته‌ای برای جبران کم‌کاری دستگاه‌های اجرایی در زمینه قانون جوانی جمعیت خبر داد و گفت: پس از یک هفته ترک فعل دستگاه‌ها به نهادهای نظارتی و رسانه‌ها اعلام می‌شود.

به گزارش الماس خبر به نقل از روابط‌عمومی استانداری اصفهان، مهدی جمالی‌نژاد در جلسه ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اظهار کرد: در یک سال گذشته با توجه به وضعیت نابسامان جوانی جمعیت در اصفهان، این موضوع از اهمیت ویژه‌ای برای مدیریت استان برخوردار بوده و تلاش کردیم تا خیز بلندی را در این حوزه برداریم.

وی افزود: متأسفانه شرایط جوانی جمعیت در برخی شهرستان‌ها بسیار وخیم بوده و نیازمند توجه ویژه است.

استاندار اصفهان با اشاره به ارزیابی عملکرد دستگاه‌های مختلف در این حوزه عنوان کرد: در جلسات متعدد عملکرد دستگاه‌های مربوطه و همچنین فرمانداران مورد ارزیابی قرار گرفته و پلیش نهایی نیز انجام شده است؛ در این جلسه با تمام دستگاه‌ها اتمام حجت شد و با دستگاه‌های دارای نقص، کوتاهی و یا ترک فعل به صراحت برخورد شد.

وی ادامه داد: مقرر شد ظرف یک هفته نقایص دستگاه‌ها جبران و تکالیف قانونی آنها انجام شود و در غیر این صورت، دستگاه‌های مذکور در قالب ترک فعل در زمینه اجرای قانون جوانی جمعیت به نهادهای نظارتی و سازمان بازرسی معرفی می‌شوند؛ همچنین دستگاه‌های کم‌کار در این حوزه پس از یک هفته به رسانه‌ها اعلام می‌شوند.

جمالی‌نژاد تصریح کرد: در عین حال برخی دستگاه‌ها از جمله دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اداره‌کل ثبت احوال و فرمانداری اصفهان اقدامات بسیار خوبی در این زمینه انجام داده بودند که مورد تشویق قرار گرفتند.

وی با اشاره به سفر دکتر فرزین به اصفهان بیان کرد: مصوبات سفرهای مقامات ملی به اصفهان درصورتی ارزشمند است که توسط دستگاه‌های ذی‌ربط پیگیری شود؛ در سفر رئیس‌کل بانک مرکزی و روسای سایر بانک‌ها به اصفهان نیز مبلغ قابل‌توجهی برای موضوع جوانی جمعیت اختصاص یافت که هنوز محقق نشده است.

استاندار اصفهان تأکید کرد: مقرر شد رئیس شورای هماهنگی بانک‌های استان این موضوع را به طور جدی پیگیری و مبلغ مورد نظر را احصا نماید تا در استان مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به اقدامات فرمانداران در این حوزه تصریح کرد: یکی از شاخص‌های اصلی جشنواره شهید رجایی برای ارزیابی عملکرد فرمانداران موضوع جمعیت است و در این زمینه، وضعیت هر شهرستان با خود آن مقایسه می‌شود.

جمالی‌نژاد افزود: ملاک ارزیابی ما خروجی تصمیمات و فعالیت‌های انجام شده در هر شهرستان برای افزایش جمعیت است.

وی خاطرنشان کرد: سیاست قطعی استان حمایت شدید و جدی از تشکیل خانواده و فرزندآوری است که همدلی تمام دستگاه‌ها در این زمینه بسیار موثر است.

استاندار اصفهان از فرصت یک هفته‌ای برای جبران کم‌کاری دستگاه‌های اجرایی در زمینه قانون جوانی جمعیت خبر داد و گفت: پس از یک هفته ترک فعل دستگاه‌ها به نهادهای نظارتی و رسانه‌ها اعلام می‌شود.

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    اخبار روز

    ۳۹ دستگاه ماینر قاچاق در عملیات ضربتی پلیس مبارکه کشف شد

    اصفهان - فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه از شناسایی و توقیف ۳۹ دستگاه استخراج ارز دیجیتال (ماینر) قاچاق به ارزش ۳۹ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    محموله یک‌تنی ذغال قاچاق در نائین توقیف شد

    اصفهان- فرمانده انتظامی شهرستان نایین از شناسایی و توقیف یک دستگاه خودروی حامل بیش از یک تن ذغال قاچاق از نوع «طاق» با ارزشی بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان در محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    ظرفیت انرژی خورشیدی اصفهان تا پایان سال به ۱۰۰۰ مگاوات می‌رسد

    اصفهان- مشاور عالی استاندار اصفهان از افزایش پنج‌برابری ظرفیت انرژی خورشیدی استان خبر داد و گفت: با اجرای برنامه پنج‌ساله، اصفهان به قطب تولید انرژی‌های نوین در کشور و غرب آسیا تبدیل می‌شود.

    8 روز پیش ۷۳
    اخبار روز

    کشف بیش از ۲۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه اول سال در اردستان

    اردستان- فرمانده انتظامی اردستان از کشف بیش از ۲۵ کیلو و ۱۱۳ گرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه نخست سال جاری خبر داد.

    8 روز پیش ۶۳

    مهم‌ترین اخبار

    یک هفته فرصت تا اعلام ترک فعل دستگاه‌ها در زمینه قانون جوانی جمعیت به نهادهای نظارتی