حالت شب
  • Wednesday, 29 October 2025
اصفهان میزبان حماسه‌سازان ارتش شد

اصفهان میزبان حماسه‌سازان ارتش شد

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان اصفهان گفت: پیشکسوتان ارتش، یادگاران ایمان، ایثار و جوانمردی در روزهای سخت انقلاب و دفاع مقدس‌اند و امروز حفظ و انتقال این میراث به نسل‌های آینده، وظیفه‌ای فرهنگی، اعتقادی و تاریخی است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، عباس رضایی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اصفهان صبح امروز در آیین تجلیل از پیشکسوتان نخبه ارتش جمهوری اسلامی ایران در دوران دفاع مقدس اظهار داشت: این روزها که از دوران دفاع مقدس فاصله گرفته‌ایم، ارزش یادآوری فداکاری‌های بزرگ بیشتر احساس می‌شود؛ ما امروز در کنار کسانی نشسته‌ایم که در سخت‌ترین روزهای این سرزمین، سینه خود را سپر گلوله کردند تا خاک و ناموس و ایمان این ملت بماند.وی با بیان این‌که اصفهان در دفاع مقدس نه‌تنها خط مقدم نبرد، بلکه قلب تپنده پشتیبانی و اعزام نیرو بود، افزود: نام اصفهان با شهادت، ایثار و مقاومت گره خورده است؛ از لشکرها و یگان‌های سپاه تا گردان‌های ارتش، از هوانیروز تا نیروهای مردمی؛ این شهر در دفاع مقدس ایستاد و تاریخ را تغییر داد.رضایی تأکید کرد: پیشکسوتان ارتش، صرفاً رزمندگان یک دوره نیستند؛ آنان حاملان فرهنگ اخلاق، شرف نظامی، دیانت، و روحیه فداکاری‌اند؛ این گوهر اگر منتقل نشود، تاریخ ناقص و هویت نسل آینده آسیب می‌بیند.مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان اصفهان گفت: پیشکسوتان ارتش، یادگاران ایمان، ایثار و جوانمردی در روزهای سخت انقلاب و دفاع مقدس‌اند و امروز حفظ و انتقال این میراث به نسل‌های آینده، وظیفه‌ای فرهنگی، اعتقادی و تاریخی است.
 
در بخش دیگری از این مراسم، رضا علی کلانتری، نماینده گروه سوژه‌یابی پیشکسوتان ارتش با اشاره به نقش ویژه هوانیروز در نبردهای زمینی اظهار داشت: هوانیروز تنها یک یگان نظامی نیست؛ مدرسه‌ای است برای تربیت انسان‌هایی که میان مرگ و زندگی، ایمان را برگزیدند؛ خلبانانی که در ارتفاع چند متری زمین و زیر رگبار دشمن، پرواز می‌کردند اما دل‌شان آرام بود؛ چون به خدا توکل داشتند.وی ادامه داد: پیشکسوتان امروز، همان سربازان دیروزند؛ اما امروز اسلحه آنان روایت است و مأموریت آنان روشنگری است؛ هر خاطره آنان سندی تاریخی برای فهم درست هویت انقلاب است.کلانتری از هیأت معارف جنگ و اساتید فعال در انتقال مفاهیم دفاع مقدس به دانشجویان نیز قدردانی کرد و افزود: نسلی که جنگ را ندیده، باید آن را از زبان کسانی بشنود که سطرهای تاریخ را زندگی کرده‌اند. آیین تجلیل از پیشکسوتان نخبه ارتش جمهوری اسلامی ایران در دوران دفاع مقدس، صبح امروز با حضور فرماندهان سابق و فعلی ارتش، رزمندگان هوانیروز، اساتید هیأت معارف جنگ، خانواده شهدا و جمعی از فعالان فرهنگی در اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان اصفهان برگزار شد.

دیدگاه / پاسخ