
برندسازی انگور کاشان با جشنواره «تاک و افلاک» در کامو
جشنواره «تاک و افلاک» در شهر کامو و چوگان باهدف معرفی ظرفیتهای کشاورزی، گردشگری، طبیعی و تاریخی این منطقه از جهان شهر کاشان، در آبانماه برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان، با آغاز فصل برداشت انگور در شهرستان کاشان، فعالیت باغداران در مناطق کوهستانی این شهرستان وارد مرحله اجرایی شده و همزمان برنامهریزی برای معرفی ظرفیتهای کشاورزی و گردشگری منطقه در دستور کار قرار گرفته است.شهر کامو بهعنوان مهد انگور شهرستان کاشان، به دلیل برخورداری از خاک حاصلخیز و آبوهوای معتدل کوهستانی، در تولید انگور بیدانه از جایگاه شاخصی برخوردار است. محصول این منطقه علاوه بر مصرف تازه، بهصورت سنتی به کشمش و شیره نیز تبدیل میشود و نقش مهمی در اقتصاد محلی دارد.در همین راستا، جشنواره «تاک و افلاک» در شهر کامو و چوگان باهدف معرفی انگور این منطقه، ظرفیتهای طبیعی و تاریخی، و رصدخانه ملی ایران برگزار میشود. این رویداد با مشارکت نهادهای محلی و دستگاههای اجرایی، در روزهای پنجشنبه و جمعه اول و دوم آبانماه برگزار خواهد شد.
برداشت انگور از ۴۰۰ هکتار باغات کوهستانی کاشان
توسعه گردشگری در شهرستان کاشان
دیدگاه / پاسخ
موارد مرتبط
محبوبترین مطالب
مجموعه ها
خبرنامه
با عضویت در خبرنامه از جدیدترین اخبار روز مطلع شوید!