حالت شب
  • 09 بهمن، 1401
تغذیه محصولات کشاورزی از مواد ناسالم بار بیماری ها را افزایش میدهد

تغذیه محصولات کشاورزی از مواد ناسالم بار بیماری ها را افزایش میدهد

 

مدیر جهاد کشاورزی نطنز گفت: تغذیه محصولات کشاورزی از مواد ناسالم بار بیماری ها را افزایش می دهد.

به گزارش خبرنگار باخبرباش، سیف الله فرجی اظهار داشت: وقتی از مواد نا‌مناسب برای تولید محصولات کشاورزی استفاده شود، به تبعیت از آن مواد ناسالمی که محصولات کشاورزی از آن تغذیه کرده است، وارد بدن می‌شود که سبب بیماری‌های فراوانی شده و این موضوع، ضرورت تولید محصولات سالم و ارگانیک را نشان می‌دهد.

وی بیان داشت: متاسفانه در چند سال گذشته شاهد پدیده خشکسالی و کم آبی در منطقه و در کشور بوده‌ایم که سبب وارد آمدن ضرر و زیان زیادی به کشاورزان و بخش کشاورزی شده که لازم است با برنامه‌ریزی صحیح این موضوع مرتفع شود.

 مدیر جهاد کشاورزی نطنز خاطرنشان کرد: مبارزه علیه آفات و بیماری ها و همچنین تغذیه صحیح باغات در شهرستان نطنز بر اساس توصیه‌های فنی و کارشناسی است که منجر به کاهش مصرف سموم و کودهای شیمیایی در راستای تولید محصول سالم شده است. شهرستان نطنز با سطحی بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ هکتار باغات انار و حدود ۹۵۰ هکتار باغات پسته از قطب‌های تولید این محصولات در استان اصفهان است.

وی اضافه کرد: یکی از اولویت‌های اصلی و مهم جهاد کشاورزی تولید محصولات سالم و ارگانیک در کشور است زیرا محصولات کشاورزی، با سلامت انسان‌ها رابطه مستقیم دارد.

دیدگاه / پاسخ