حالت شب
  • Tuesday, 14 October 2025
شهرضا، تنها تولیدکننده بذر جو مالت در کشور

شهرضا، تنها تولیدکننده بذر جو مالت در کشور

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهرضا با بیان اینکه کارخانه‌های تولیدکننده ماءالشعیر بیشتر جو مالت موردنیاز خود را از شهرضا تأمین می‌کنند، گفت: تنها تولیدکننده بذر جو مالت در کشور شهرستان شهرضا است.

حسینعلی اباذری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهرضا در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرضا اظهار داشت: در سال زراعی گذشته شهرضا با کسب رتبه نخست استانی در حوزه تولید هندوانه، کدو آجیلی رتبه دوم، رتبه اول جو، رتبه سوم ارزن و رتبه چهارم تولید علوفه و گندم استان موفق به تثبیت جایگاه خود در حوزه صنعت کشاورزی استان اصفهان شده است.وی افزود: فرایند آبیاری و مدیریت روند کاشت محصولات شاخص کشاورزی در شهرضا مبتنی بر درنظرگرفتن محدودیت‌ها و اعمال مدرن‌ترین شیوه‌های بهره‌برداری حداکثری در سطح زیر کشت انجام می‌گیرد.اباذری ادامه داد: بر همین اساس در میزان برداشت محصول پیاز در شهرضا نسبت به میانگین استانی بیش از 50 درصد رشد را شاهد بودیم از سوی دیگر در خصوص محصول هندوانه به نسبت میانگین مشابه سطح زیر کشت در سایر نقاط استان حدود 300 درصد افزایش بهره‌برداری را به ثبت رسانده‌ایم.مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهرضا تصریح کرد: در خصوص تولید بذر جو به‌عنوان یک شهرستان شاخص و الگو در سطح کشور مطرح هستیم.وی عنوان کرد: کسب عنوان مقام برتر کشوری این نهاد مبتنی بر معیارهای ارزشیابی وزارت جهاد کشاورزی مصداقی از تلاش و هم‌افزایی همگانی در مسیر تحقق اهداف زیرساختی در صنعت کشاورزی شهرضا به شمار می‌رود.

جهاد کشاورزی شهرضا عنوان مقام برتر کشوری را کسب کرداباذری بیان کرد: طی مراسمی که در محل سالن اجلاس سران با حضور وزیر جهاد کشاورزی، معاون رئیس‌جمهور و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی برگزار شد، عملکرد سالیانه مدیریت جهاد کشاورزی شهرضا به‌عنوان یک شهرستان برتر با اهدای لوح سپاس مورد تجلیل قرار گرفت.مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهرضا افزود: شهرضا در حوزه تولید محصول جو به‌عنوان یک شهرستان شاخص در گستره ملی مطرح است و این موفقیت ماحصل عزم فعالان تولید این محصول در به‌کارگیری شیوه‌های نوین و علمی به شمار می‌رود.وی ادامه داد: برداشت بالغ بر ۱۳ تن محصول جو مالت در سطح هر هکتار که به نسبت میانگین برداشت در سطح مشابه که حدود چهار تن است، یک موفقیت بزرگ در صنعت کشاورزی شهرضا به شمار می‌رود. اباذری اضافه کرد: در حوزه تولید جو علاوه بر اینکه از رقم‌های جدید مانند مهتاب و به رخ و یک رقم اروپایی به نام فورتونا استفاده کردیم، موفق شدیم که با اجرای طرح آبیاری میکرو ضمن مدیریت مصرف آب در زمینه میزان برداشت با کمیتی در حدود ۱۳ تن در هکتار، بستر کسب رتبه نخست استانی در بخش تولید جو مالت را به شهرضا اختصاص بدهیم. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهرضا اضافه کرد: به دلیل مصارف جو مالت در حوزه تولید بیسکویت و ماءالشعیر یک بازار پرکشش برای این محصول در سطح داخلی مهیاست و تنها تولیدکننده بذر جو مالت در شهرضا فعالیت دارد که این موضوع بسیار قابل تأمل است.وی با بیان اینکه کارخانه‌های تولیدکننده ماءالشعیر بیشتر جو مالت موردنیاز خود را از شهرضا تأمین می‌کنند، خاطرنشان کرد: تنها تولیدکننده بذر جو مالت در کشور شهرستان شهرضا است.

دیدگاه / پاسخ