حالت شب
  • Tuesday, 16 September 2025
چالش‌های اصفهان با بهره‌گیری از راهکارهای بومی رفع می‌شود

چالش‌های اصفهان با بهره‌گیری از راهکارهای بومی رفع می‌شود

اصفهان – ایرنا – استاندار اصفهان با تاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها، تجربه صنعتگران و همراهی بخش خصوصی گفت: مشکلات و چالش‌های استان با راهکارهای بومی و خلاقانه برطرف خواهد شد.

به گزارش ایرنا، مهدی جمالی نژاد روز سه‌شنبه در جمع صنعتگران، اعضای انجمن‌های تخصصی، نمایندگان اتاق بازرگانی، دانشگاهیان و فعالان حوزه گردشگری استان اصفهان با تأکید بر اینکه در استان منتظر اقدامات ملی نخواهیم ماند، گفت: با هم افزایی می‌توانیم آغازگر فصل تازه‌ای در رشد و توسعه پایدار صنعت استان اصفهان باشیم.

وی با اشاره بر پای کار بودن کامل مدیریت استان در حمایت از تولید، به آغاز مسیر تازه‌ای در تعامل سازنده با فعالان اقتصادی استان اشاره کرد.

استاندار اصفهان، با بیان اینکه صدای صنعتگران امروز شنیده شد گفت: استانداری اصفهان با تمام توان، شبانه روزی و سه شیفته برای رفع مشکلات تولیدکنندگان و صنعتگران استان پای کار است و هیچ‌گونه کم کاری، تعلل یا کوتاهی در این مسیر از سوی مدیران اجرایی پذیرفته نخواهد شد.

وی با قدردانی از تلاش‌های صبورانه و مستمر فعالان اقتصادی در شرایط سخت کشور، افزود: امروز صنعت کشور با چالش‌های مهمی مانند ناترازی برق و گاز، نوسانات نرخ ارز، تورم، مشکلات نظام بانکی و قوانین و مقررات پیچیده و دست و پا گیر روبه‌روست.

وی تصریح کرد: بخش زیادی از این موانع در سطح ملی قرار دارد و رفع آن‌ها نیازمند همکاری و هم افزایی جدی میان وزارت‌خانه‌های مرتبط، بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی است.

جمالی نژاد با بیان اینکه چراغ تولید در اصفهان باید روشن بماند و این مهم تنها با تلاش، همدلی و امید ممکن است گفت: آینده روشنی در انتظار صنعت استان است و مدیریت استان آمادگی دارد تا با تمام توان این مسیر را هموار کند.

به گزارش ایرنا، بیش از ۹ هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی در اصفهان فعال و سهم اصفهان در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایه‌گذاری ۱۰ درصد و اشتغال صنعتی هشت درصد است.

دیدگاه / پاسخ