حالت شب
  • Monday, 18 August 2025
کلاهبردار لینک جعلی ثنا در اصفهان دستگیر شد

کلاهبردار لینک جعلی ثنا در اصفهان دستگیر شد

به گزارش باخبرباش به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی پایس اصفهان، سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی‌ روز شنبه افزود: در پی مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتا استان و ارائه مرجوعه قضائی مبنی بر برداشت غیرمُجاز از حساب بانکی‌اش، بررسی این موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
‎وی اظهار داشت: در تحقیق صورت گرفته از شاکی مشخص شد وی پس از دریافت پیامکی با عنوان «شکوائیه علیه شما» و ورود به لینک معرفی شده برنامه‌ای با عنوان اپلیکیشن قوه قضائیه را دانلود و برای احراز هویت مبلغ ۵۰ هزار ریال را که از او خواسته شده بود، در درگاه پرداخت الکترونیک واریز کرده اما پس از آن کل موجودی حسابش که ۵۰۰ میلیون ریال بوده ، برداشت شده است.
‎این مقام انتظامی افزود: در بررسی صورت گرفته مشخص شد درگاهی که شاکی از طریق آن اقدام به پرداخت وجه کرده، جعلی بوده و اطلاعات حساب و کارت بانکی وی مورد دستبرد قرار گرفته است.
‎سرهنگ مرتضوی بیان داشت: کارشناسان پلیس موفق به شناسایی فرد کلاهبردار شدند و متهم پس از دستگیری تحویل مرجع قضایی شد.
‎وی به شهروندان در باره پیامک‌های ارسالی هشدار داد و تاکید کرد: پیامک قوه قضاییه با سرشماره «ADLIRA» ارسال می‌شود و فاقد لینک است ‎بنابراین برای مشاهده ابلاغ الکترونیک قضایی نیاز به واریز وجه نیست و شهروندان صرفا به سامانه eblagh.adliran.ir مراجعه و از رفتن به سایر سایت‌ها ‎و دانلود اپلیکیشن‌های مختلف خودداری کنند.

دیدگاه / پاسخ