حالت شب
  • Thursday, 26 June 2025
تأمین ویژه آرد و نان و بازار کالاهای اساسی کاشان در آستانه محرم

تأمین ویژه آرد و نان و بازار کالاهای اساسی کاشان در آستانه محرم

مجتبی راعی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان با تأکید بر ضرورت تأمین نیازهای مردم و مسافران اظهار کرد: با توجه به افزایش مصرف نان، سهمیه ترمیمی نانوایی‌های شهرستان به ۷۰۰۰ کیسه آرد رسیده و ساعات فعالیت نانوایان نیز افزایش پیدا کرده است.

و از تمهیدات لازم برای تأمین سوخت دوم نانوایی‌ها در شرایط اضطرار خبر داد و افزود: این اقدام با هدف تضمین استمرار پخت نان و رفع هرگونه کمبود احتمالی صورت می‌گیرد.

فرماندار کاشان بر اهمیت نظارت مستمر بر عملکرد نانوایان تأکید و عنوان کرد: بازرسی‌های روزانه با هدف جلوگیری از انحراف در توزیع آرد و ارائه خدمات مطلوب به مردم اجرا می‌شود.

راعی وضعیت بازار کالاهای اساسی شهرستان را مطلوب ارزیابی و تصریح کرد: در حال حاضر ۲۰۰ تن روغن ،۴۵۰ تن برنج، ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن شکر و ۱۰۰ تن حبوبات برای تأمین و توزیع در سطح شهرستان پیش‌بینی شده است و نگرانی بابت کمبود این اقلام وجود ندارد.

وی گفت: این اقدامات با همکاری دستگاه‌های نظارتی و اجرایی انجام شده است تا فضایی آرام و مطمئن برای شهروندان و زائران در ایام محرم فراهم شود.

دیدگاه / پاسخ